webshopSve naše internet prodavnice, koje održavamo, zauzimaju visoke pozicije u internet pretraživačima.
U poslednje vreme, sve više vlasnika internet prodavnica šalju upite vezano za preradu postojećih internet prodavnica na raznim platformama. Ako i Vi imate takvu, pokažite nam je i mi ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje. Razlozi koji mogu da budu i da Vas nateraju na redizajn online prodavnice su različiti: nemaju responsive dizajn, nedostatak funkcija, prerada i dorada filtera, problemi sa porudžbinama, nedostatak izveštaja, razni bagovi, integracija bloga, sporo otvaranje stranice, URL Friendly, Meta Tagovi za proizvode, on-page SEO optimizacija i mnogi drugi. Ne čekajte da Vas konkurencija prestigne, javite nam se i sigurno nećete zažaliti!
Web prodavnica ( internet prodavnica) - je web aplikacija prvenstveno namenjena prodaji robe preko intrerneta.
Aplikacija sadrži 3 celine:

Front Office - deo aplikacije namijenjen kupcima
Back Office - administratorska aplikacija koja pored administracije artikala ima ugrađen CMS za izmenu dodatnog sadržaja na internet prodavnici (statičke stranice, viesti i sl.), kao i podršku za kreiranje raznih statistika
Web Services - koji omogućuju integraciju web prodavnice sa robnim knjigovodstvom od koga može da preuzima podatke o stanju artikala na lageru i kome može da šalje formirane narudžbe, koje se nakon isporuke prevode u račune.
Izrada internet prodavnice takođe podrazumeva i kompletnu On-page SEO optimizaciju, tako da dobijate jedan kompletan sistem za internet prodaju koji je i SEO optimizovan.


webshop

O nama

IT Sektor - Informacione Tehnologije

PIB: 110625375

MB: 21369616

Pretežna delatnost: 6201

Računarsko programiranje

Opšte informacije

Informacione Tehnologije (IT) se bave poboljšanjem različitih ljudskih napora u rešavanju problema kroz projektovanje, razvoj i korišćenje tehnološki zasnovanih sistema i procesa koji poboljšavaju efikasnost i efektivnost informacija i relevantnih znanja u različitim strateškim, taktičkim i operativnim situacijama.